Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.psp.edu.my/xmlui/handle/123456789/167
Title: PEMBANGUNAN AUTOMATIC TISSUE CONTAINER (ATC)
Authors: AZNI FAREESHA BT ABDUL GHANI
NURUL ASYIQIN BT MD DESA
DEEPAH DHATRI A/P SHOGI
NORSHAZWANI ALIA BT RUSMAN
MUHAMMAD FAIZ B SAIFUL RIZAL
Keywords: Products
Issue Date: 2022
Abstract: Projek ini dihasilkan adalah untuk menyelesaikan masalah di sebuah kedai makan yang menyediakan makanan makanan tengahari iaitu Shah Ida Ikan Bakar Kitchen. Antara menu tarikan utama yang menjadi pilihan pelanggan di restoran ini ialah ikan bakar . Selain itu , terdapat menu lain antaranya nasi ayam , laksa,mee kari,dan bihun sup .Restoran ini merupakan sebuah restoran makanan yang hanya mempunyai satu cawangan sahaja di Permatang Pauh, Pulau Pinang. Bagi memudahkan pengumpulan maklumat dan kajian, kami memilih Shah Ida Ikan Bakar Kitchen untuk menjalankan kajian. Tujuan kajian ini dijalankan adalah untuk menyelesaikan masalah yang dihadapi di restoran ini iaitu sering berlaku pembaziran tisu yang banyak. Kajian ini dibuat untuk mendapatkan maklum balas daripada responden tentang Automatic Tissue Container ( ATC ). Seramai 200 orang responden telah dipilih. Setiap responden yang dipilih telah diberikan borang soal selidik bagi memperolehi maklumat kajian yang dikehendaki. Segala maklumat akan diproses menggunakan perisian Microsoft Word dan Microsoft Excel. Dapatan kajian mendapati penciptaan Automatic Tissue Container sangat diperlukan di restoran ini. Penyelidik berharap dapatan boleh menyelesaikan masalah ini dengan segera.
URI: http://repository.psp.edu.my/xmlui/handle/123456789/167
Appears in Collections:Department of Commerce

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
FINAL PROJECT AUTOMATIC TISSUE CONTAINER.pdf1.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.